keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Kesäkauden avauskisa Otavan kirjakaupassa

Liken kesäkauden avajaiset Otavan kirjakaupassa 3.6.2014. Lauteilla Juha Vakkuri ja Nora Varjama.
Liken
kuumat kesäkirjat.
New Yorkin Lentävän suomalaisen yleisökeikkojen pohja-ajan juoksin kasaan  Liken kesäkauden avajaisissa Otavan kirjakaupassa (Uudenmaankatu 10, Helsinki) tiistaina 3.6. noin 17.14,30 alkaen.

Nora Varjama haastatteli notkeasti, ja kun kieltäydyin vastaamasta faktan ja fiktion suhdetta käsitelleeseen kysymykseen, esiintymisaikani painui reilusti alle 800 metrin ennätykseni 2,02,5. Tästä on hyvä jatkaa kohti Kalevan kisoja.

Kesäkauden "kuumat kirjansa" esittelevät myös Rosa Liksom, Marja Björk, Tommi Liimatta, Juha Vakkuri, Janne Kuusi, Jani Nieminen ja Apulanta-yhtyeen Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki. Mies ja nero Tommi Liimatta soitti soolokeikan klo 18 alkaen ja tarjolla oli sekä syötävää että juotavaa. 

Jatkot kipattiin Loosessa ja jatkojenjatkot karaokebaari Anna K:ssa. Kiitos kuuluu erityisesti Markus Leikolan ja Ville Hännisen huíkeille sooloille sekä Janne Kuuselle kirjailija Harri Sirolan viimeisten aikojen ankarista tarinoista. 

Kesäkauden avauskisan verryttelynä juoksin Kaivopuiston ympäri. Uudet Adidakset sopivat jalkoihini ja toimivat hyvin, mutta fbookkiin jouduin päivittämään lopputuloksen näin: Jos päivän juoksukuntoa kuvaisi tarkemmin, niin Puijonsarven 18 km lenkki on vaihtunut koirankusetusreissuksi Kaivopuistossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti